Diskussion a'la Hot Shots

Jag (lite gnällig): Känn vad varm jag är, jag har nog en massa feber...
Erik (uppspelt): Ja, oj! Man kan nog steka ägg på dig... ska jag hämta ett?
Jag (tveksam): Nej, det behövs inte...
Erik (hjälpsam): Bacon då?
Jag (mer tveksam): Nej... det blir så kladdigt då...
Erik (sjunger): "You say you don't like, but girl I know you're a liar..."

http://se.youtube.com/watch?v=Q7p1p66v8k8&feature=related

Uh

Mina ögon rinner hela tiden för jag försöker hålla tillbaka nysningar så jag ser knappt dataskärmen...

Att vara förkyld och försöka skriva uppsats såhär dags en lördagkväll när man vet att man måste upp och jobba imorgon bitti,
det suger!


Inte är man särskilt produktiv heller.

Nej nu är det dags för nässpray+säng.


Puckade brudar

Vad är grejen med att skrika som en idiot när killen (eller ok, idolen) man gillar kommer fram till en? Jag blir helt förstummad när jag ser klippen från gårdagens idol till skillnad från Johan Palms fan som uppenbart försökte tjuta lungorna ur sig.

Vad sägs om att försöka le lite förföriskt eller nåt om man så gärna vill att någon ska få upp ögonen för en? Hon har iochförsig säkert lyckats göra sig oförglömlig, men knappast på ett särskilt positivt sätt... Eller skulle du ha lust att pussas med en tjej eller kille som visat upp sina halsmandlar i förväg?

Andra brudar som är skrikande och puckade är tjejerna i de tidiga Bondfilmerna som jag nu börjat titta igenom, men de spelar ju efter manus, så man får väl förlåta dem. Men varför måste tjejerna hela tiden snubbla, skrika och svimma så de måste räddas av Bond? Och varför ids han rädda ett litet våp som springer runt i klackskor i en gruva/i en helikopter/på en byggnadsställning?

Om jag träffade nån som betedde sig på det viset skulle jag lätt lämna personen bakom mig för att få lite lugn och ro...

Men som vanligt är väl vad far säger alltid rätt. Igår när jag föreslog att vi skulle kolla på en Bondfilm svarade han: Nja, jag gillar inte riktigt Bond. Jag tycker inte att filmerna är riktigt realistiska...
(Nähäää...)

Som tur är verkar det iallafall gå åt rätt håll: I senaste Bondfilmen tog bondbruden Olga faktiskt av sig de högklackade när hon skulle spatsera i öken! (man kan förstås invända att man inte kan gå barfota på sanden för att ens fötter bränns sönder, men det är ju ändå en Bondfilm vi snackar om...) Dessutom byter hon ut den, visserligen fina, men opraktiska klänningen till militärkläder på slutet, och till skillnad från bondbrudens hagelgevär i filmen A View to a Kill är Olgas vapen laddat med skarpa skott och inte "rock salt"

Ett litet steg för jämställdheten?
Kanske!

Halleluja!

Linda lever!

Jag har nog aldrig blivit så glad för nåt sms som jag blev för det jag fick 03.05 i natt:
Vi sitter på tåget till delhi! vilken jävla tur.. Vi bodde i det området..

Hann bli riktigt orolig faktiskt. Hur stor tur är det inte när man tar tåget från en stad som blir ett slagfält bara timmar efteråt. Och hur stor tur har inte jag som har världens bästa Petter som kan hitta indiska tågtidtabeller på nätet. Så vi tippade faktiskt på att ni tog 16.40tåget!

Ta hand om er nu!
LOVE

TACK

Har just kollat på en DVD som Saras föräldrar spelade in under Rockmässan och vill bara säga TACK till alla er som var med. Ni var så himla grymma!

Erik var dessutom väldigt snygg...

Lätt värt att lägga några kvällar när man får sånt öron(och ögon)godis!

Ice Ice Baby

Igår eftermiddag tog vi båten ut till ornö och gick sex kilometer i snöstorm för att komma till ett utkylt hus (som visserligen värmdes upp så småningom).

Idag gick vi de sex kilometrarna tillbaka till båten i snöstorm och tog den tillbaka till Dalarö, där vi vandrade ytterligare en bit eftersom Eriks pappa som skulle hämta oss hade fastnat i snökaoset...

Trots att jag till Eriks förtjusning ramlade pladask på rumpan två gånger och ner på knä en gång var det lätt värt både blåmärken och förfrusna tår.

Helt plötsligt har julkänslan infunnit sig och jag går bara och längtar till nästa helg när jag kan sätta upp adventsljusen! (Skulle aldrig våga sätta upp pyntet ens en dag förtidigt, även om Åhléns redan skyltar med 'freulicher weinachen' eller vad det heter. När Erik såg en jultomte vid trollbäckens centrum innan advent väste han mellan tänderna att han minsann skulle hänga upp en jultomte i en snara kring halsen på vår balkong. Hans vän Marcus skriver på sin blogg http://blogg.aftonbladet.se/11813 om vikten av att inte pynta i förtid och förespråkar straff för dom som gör det, så jag aktar mig noga. Vill ju inte att nån liten unge ska få sina juldrömmar förstörda på grund av ett tomtemord...)

Finaste Flickan Far till Indien

Tippar på att hon just checkat in på Arlanda för hennes plan till Bombay går vid elva.
Jag kommer förstås sakna henne; ett halvår är jag faktiskt inte van att vänta mellan gångerna vi ses även om hon brukar fara iväg till olika hörn av världen med jämna mellanrum.

Även om vi är lite fula på denna bild så är hon finast!
Hoppas resan blir grymm!

A Quantum of Excitement

Igår fick jag min beskärda del av spänning i vardagen.

Spänning 1: Innanför dörren låg ett väldigt tjusigt kuvert med Eriks namn och adress skrivet i gammeldags skrivstil. När han öppnade det och jag läste upp det (han kan inte läsa skrivstil) uppdagades att en mycket märklig kvinna i Rom fått för sig att de är släkt och har för avsikt att hälsa på honom om några månader. Lite obehagligt sådär eftersom kvinnan i fråga tycks intressera sig för andligt kuckeliku på ett ganska speciellt sätt... Att "läsa över djur" och greja med andemakter har aldrig riktigt varit min grej även om jag tycker religion är spännande...
Nåväl, förhoppningsvis glömmer hon att hon ens skrivit till Erik innan hon kommer hit...

Spänning 2: Quantum of Solace sågs på Rigolettos stora men väldigt öde salong. Vi var kanske 20 personer på 920 platser så det var inte farligt trångt! Även om jag inte riktigt hänger med i alla närkamper (är aldrig med på vem som blir mördad och vem som överlever; antar bara att Bond inte kommer bli dödad denna gång heller) och även om jag tycker att den enda kärleksscenen i filmen kändes lite krystad så tyckte jag den var rätt trevlig underhållning. För att citera Petter: Mycket action, lite hjärna. Däremot håller jag inte med Julia (http://luli.blogg.se) som påstod att det var lika kul att kolla på filmen som det är att se på när ens kille spelar data. Lite roligare var den ändå!

Spänning 3: På vägen hem i går natt såg vi att typ hela centralbron var avspärrad av en massa polisbilar. Om någon vet vad som hänt får ni gärna skriva det i kommentarsfältet, Jag är nyfiken!

Rockmässan i bilder

Det var tjusigt i kyrkan med levande ljus och strålkastare...

Där fanns coola gitarrister och tuffa sångerskor...

...en liten flicka med en stor bas... och min lillasyster!

Gammalt och nytt i en salig blandning; 1600talspredikstol och elgitarrer om vartannat.


Tack till er som fotat, hoppas ni inte stämmer mig för att jag lånar era bilder =)

Fight Club i predikan?

Eftersom jag är en liten fegis vågade jag inte citera Fight Club i gårdagens predikan, även om det hade suttit fint. Men filmen är ju inte särskilt kristen och man vet ju aldrig om någon som lyssnar tycker att det är att uppmuntra Project Mayhem... Hur som så tänkte jag låta er ta del av några av filmens sanningar!
Enjoy!

"Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don't need"

"You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world"

Dagens predikan: Om Guds rike och att inte springa dit dom pekar

Luk 17:20-30

Jesus säger i evangelietexten: Spring inte dit de pekar; Guds rike finns inom er.

Jag tänker mig att Jesus ord kan vara minst lika viktiga för oss idag som de var då de uttalades för 2000 år sedan. Precis som Israelerna längtade efter Guds rike som för dem innebar frid och trygghet, längtar vi, som lever i ett av världens modernaste länder efter ungefär samma saker. Vi längtar efter frid och kärlek, samtidigt som vi luras att jaga efter en hel massa olika saker när vi söker nå det vi längtar efter. Tidningarna vi läser, affischerna på busshållplatserna och programmen som vi ser på TV uppmuntrar och speglar hetsen efter att bli accepterad och älskad.


Vissa av oss jagar efter att se yngre ut, somliga har ont i magen av stress och vissa av oss tror att en viss tröja eller moppe kan hjälpa oss att bli accepterade. Men Jesus vet att vi inte behöver någon av alla dom sakerna för att vara oändligt älskade. Han vet att vi alla bär på något oändligt värdefullt, bara genom att finnas till.


I dagens evangelietext hörde vi hur fariséerna frågar Jesus om när Guds rike ska komma. Fariséerna väntade, precis som många andra judar, på att en man skulle komma och besegra de romerska ockupationsmakterna. Israel skulle med Guds och denna mans hjälp bli ett fritt och starkt land igen och judarna skulle få utöva sin tro utan att bli förtryckta.


Men om fariséerna hoppades på att få ett datum för när Guds rike skulle komma i antågande blev de nog besvikna på Jesus svar. Dunkelt säger han att Guds rike inte kommer på ett sätt som vi kan se med våra ögon. Jesus poängterar att ingen kan säga att Guds rike är här eller där utan att Guds rike finns inom människan.


Det verkar som att vi människor i alla tider har kämpat för att kunna känna oss accepterade. Det Gudsrike som Fariséerna i texten längtade efter skulle komma med fred och frihet från ockupationsmakter och innebära att judarnas levnadssätt och religion accepterades. Det Gudsrike som vi söker idag skulle kunna beskrivas som frihet från de krav som ständigt ställs på en från olika håll. Guds rike kan vara som en plats där man accepteras som man är, oavsett religion, utseende eller prestationsförmåga.


Men att bli accepterad som man är verkar vara svårt i dagens samhälle. Reklam och media gör allt för att vi ska tro att vi behöver rätt bil, rätt diskmedel, rätt smink, rätt träning och rätt smör på mackan för att nå kärlek och acceptans. Men Jesus visste redan för 2000 år sen att inget av allt detdär är nödvändigt för att bli älskad och accepterad.


Till oss som jagar efter betyg, utseende, karriär och popularitet når Jesus ord i evangeliet: Spring inte dit de pekar. Kanske kan vi idag tolka dessa ord som en uppmaning att inte luras av de stora bolagens reklam som lovar så mycket men snarast gör oss mer stressade. Reklamens bilder på vackra, leende och kända människor gör oss ju bara ännu mer oroliga för hur vi tar oss ut. Att rusa till affären och köpa det som reklamen pekat på kan kanske ge oss en kort tillfredställelse, men knappast någon långvarig frid.


Istället för att ge Fariséerna svar på sin fråga om när Guds rike ska infinna sig säger Jesus att "Guds rike är inom er". Kanske kan de orden säga något om vart vi i dag bör söka för att finna dendär friden, lugnet som vi längtar efter men har så svårt att uppnå. Att Guds rike finns inom oss är en nyckel till att se vårt eget värde. Frid, kärlek och lycka är inget vi når genom att konsumera och köpa på oss fler onödiga grejor. Guds rike, det allra mest värdefulla och eftersträvansvärda, finns inom var och en av oss.


Jesus ord kan påminna oss om vilket oändligt värde vi har, bara i oss själva. Han säger inte "Guds rike finns inom dem av er som får MVG på proven och som ser ut som männen och kvinnorna i Cosmopolitan och Café". Han säger att :Guds rike finns inom er, inom varje människa.


Genom historien har personer uppträtt som verkar ha insett vidden av Jesus budskap. U2s låt som inledde hela mässan handlar om människor som handlat i kärlekens namn och som inte låtit sig luras av samhällen som försökt förminska människors värde. Den handlar om människor som under andra världskriget offrade sina liv i kampen mot nazisterna, och om att våga stå upp när människor förtrycks. Den handlar också om Martin Luther King som kämpade för de svartas rättigheter i USA och som mördades efter att ha ägnat sitt liv åt kampen för att alla människor skulle accepteras. Människorna som låten handlar om hade tagit till sig Jesus ord; "spring inte dit de pekar" och vägrade därför att ställa sig i leden av förtryckare. Dom hade tagit till sig budskapet om varje människas oändliga värde och vågade därför gå åt ett annat håll än dom som försökte sätta prislappar på olika personer. Varken hudfärg, prestationsförmåga eller popularitet spelar någon roll för den som insett att varje människas värde, Guds rike, finns inom henne.


Människor som kämpat för kärleken kan vara goda förebilder för oss när vi i vår vardag kämpar mot krafter som försöker få oss att glömma vårt stora värde. Dom kan hjälpa oss att se det oändliga värdet som vi har i oss själva, det värdet som vi varken kan sänka eller höja med våra prestationer.

Tänk om vi kunde ta till oss det som Jesus säger i texten, att Guds rike finns inom oss alla, och tänk om vi kunde hjälpas åt att påminna varandra om det oändliga värdet och den stora kärleken som aldrig slutar älska oss.


Den som behöver påminnas om sitt värde kan vara någon i ens familj, det kan vara en arbetskamrat, eller nån som sitter ensam i skolan på rasterna. Varje gång som vi hjälper någon att minnas att han eller hon bär på Guds rike, och varje gång som vi tänker på oss själva som dom underbara skapelser vi är, så gör vi Gud en tjänst. Vi handlar i Guds, i kärlekens namn.


Casino Royale

Vilken tur att man inte gick och såg A Quanrum of Solace innan man såg Casino Royale; man hade ju inte fattat ett skvatt. Och vilken tur att man inte såg Casino Royale när den gick på bio; vilket antiklimax med en cliffhanger! Jag hade svårt för Sagan om Ringen-filmerna, och där visste jag ändå hur det skulle sluta.

Pjaaa... jag tyckte att Casino Royale var helt Ok. Det är ju kul att Bond jagar killen som dom måste "take alive" med världens megalastbilgaffeltruckmonster. Hade det inte vart lättare och mer säkert att ta honom levande genom att typ skjuta honom i benet? Jag är förstås ingen expert så jag ska kanske inte uttala mig... 

Jag blev lite förvånad över Bonds pluttinuttighet, trots att jag hört om den. Mest förvånad blev jag över alla fula grepp som togs till. Inte brukar Bond strypa folk? Det känns mer som en grej för Gollum... Och att se honom sitta helnäck och få kulorna krossade var väl inte heller så njutbart... Jag föredrar Bond i svart kostym, helst inte nerblodad.

Men annars är jag nöjd! Så nöjd att jag faktiskt övervägde att ta bilen in till 23.59bion med Erik för att se uppföljaren tills vi insåg att den bara går på fredagar...

A Quantum of Solace får väl ses under helgen. Jag har hört att den ska vara "ungefär lika spännande som det är att sitta och kolla på medans ens kille spelar tv-spel". Inga höga förväntningar alltså.

Godnatt
/Hansson, Helena Hansson

Utsikt

Här nedan ser ni utsikten från två olika sovrumsfönster. Den första utsikten har jag fotat, mina föräldrar har fotat den andra. Förstår ni mig om jag gärna skulle byta plats med dom?

Nåväl, vad är väl en strand i Thailand?
Bara att gör det bästa av situationen och springa iväg på box! Det är få saker som är så effektiva mot höstdepp som en svettig timme med handskar på. Ska få puckla på min lillasyster ikväll, spännande att se hur mycket hon pallar med =)

Pizzabak i min smak!

Nu tänkte jag återigen verka sådär huslig och ge er tips på vad man kan hitta på en lördagkväll om man inte har nåt annat planerat och råkar ha 25 g jäst, 2 1/2 msk olja, 1/2 tsk salt, 7 dl vetemjöl och en kavel till hands.
Man kan baka pizza!

Det tar visserligen någon timme för degen att jäsa och förutom ovan nämnda ingredienser måste man ha en massa godsaker hemma att lägga på(tex. tomatpuré, champinjoner, skinka, ananas, räkor, basilika och ost). Men om man har tid, ingredienser och lust att kladda ner sig lite är det faktiskt ett grymmt sätt att spendera lördagkvällen.

Om man inte har någon bra utbakningsyta är det bara att sätta sig på det välstädade golvet! Pizzan avnjutes förslagsvis med Ubuntucola och en bra film till efterrätten som kan bestå av mörk choklad eller dylikt. (Vi kollade på Rainman, men någon annan film går säkert lika fint)

Om man vill ordna matlådor för de närmaste veckorna gör man bara dubbel sats och fryser in!
Mycket godare än pizza man kan köpa på nåt pizzahak!
Mycket mycket godare än Billyspizza!

Slagborrar och Vattenavstängning

Dom ska fräsha upp trapphusen och förrådsutrymmena i vår bostadsrättförening. Det innebär att jag varje vardagmorgon väcks strax innan åtta av att det låter som att någon är påväg att ta sig in i min lägenhet med hjälp av en slagborr. Jag är förstås glad att dom piffar till huset, men måste det göras så förbannat tidigt på morgonen??

Jag fick dessutom just in ett papper genom brevinkastet i vilket de tillkännager att "Vattnet kommer att vara avstängt vardagar mellan 8.00-16.00 och det är mycket viktigt att inte spola i kranar och toalett under denna tid eftersom vattnet som spolas ned kommer att hamna i era förråd." 

Om jag skulle behöva gå på toaletten är jag alltså hänvisad till en Bajamaja som dom ställt upp på gården. Känner inte någon större längtan att gå dit. Men jag längtar ännu mindre efter att ha en massa bajsvatten flytande i mitt källarförråd... Lite drygt bara att dom ska bygga om just när jag skriver uppsats vilket innebär att jag är hemma om dagarna och gärna skulle utnyttja lägenhetens faciliteter.

Well well, det finns ju faktiskt en välfungerande vattenklosett i mina föräldrars hus där man dessutom slipper väckas av slagborrar... Funderar starkt på att flytta in där under ombyggnadstiden...
Hmmm...


Grattis Pappa!

Idag är det ju som ni säkert vet Fars dag, och då min kära far befinner sig på andra sidan jorden blir det lite svårt att fira honom med en middag eller så. Istället lägger jag upp några bilder på min kära far från det gågna året.

Med tanke på att han är en snö och soldyrkare får jag väl anta att han haft en trevlig Fars dag!

The things you own end up owning you

Det finns ett buddhistiskt ordspråk som går ut på att "Den som äger mer än fem saker är själv ägd av sina ägodelar". För att citera Fight Clubs skapare "The things you own end up owning you".

Jag äger snarare 500 saker än fem och kan ibland känna hur sanna dessa två uttryck är. Jag tycker verkligen inte att det ska vara så, och ändå kommer jag ibland på migsjälv med att knappt ha funderat över det senaste inköpet innan jag börjar tänka på nästa grej att köpa. Hur tragiskt är det inte att man är så prylfixerad, att man låter sig själv ägas av sina nuvarande och kommande ägodelar?

Det är ju så illa! Jag behöver inte mer av varken kläder eller prylar, men ändå är det nästa inköp som upptar ens tankar när man sitter och borde plugga.

Jag tror vi är så himla indoktrinerade av konsumtionssamhället att det är svårt att ta sig ur det. Alla modebloggerskor, veckotidningar, reklam och tillochmed dagstidningarna överöser oss med ett habegär som är svårt att stå emot. Att jag mest handlar second hand är en klen tröst, för trots allt samlar jag ju på mig mer och mer och mer...

Men jag har insett problemet och tagit itu med det!

Det sitter numera post-its med dagens rubrik "The things you own end up owning you" i lägenheten för att påminna mig om Fight Clubs och buddhisternas budskap. Nu ska det bli shopstop på mig!
Hoppas det hjälper!

Imponerad

Jag är så galet imponerad av människor som kan höra en låt och sen spela den direkt. Jag kan verkligen inte fatta hur dom gör! Man ska förstås vara nöjd med sig själv och inte avundas andra... men just det är en gåva som jag inte hade haft något emot att få...

Dagens reflektion kommer sig av att vi har rockmässa om en vecka. Under repet igår lyckades bandmedlemmarna i Sleeping Fools ta ut In The Name Of Love eftersom jag glömt ta med tablatur.
Att man dessutom umgås en hel del med Valter som kan spela vadsomhelst närsomhelst med vilket instrument som helst är ju inte heller stärkande för självförtroendet! Men jag är lycklig som får vara med så begåvade människor!
Grymmt!

Kyrkgrejs och solplejs.

Idag har jag varit och hämtat ut mitt fina guldglittrande Missale och min kyrkohandbok.
Dom kommer va mina trogna följeslagare så jag inte sjunger eller säger fel som präst!
Söndagen den 16e ska jag predika i Tyresö kyrka, så nu känns det som att det är på riktigt!


Och imorgon åker domhär två till Thailand...

Jag är grymmt glad att dom gör det, men jag skulle ha varit ännu gladare om jag fick sätta mig på samma plan... Menmen... ibland måste man va hemma och plugga...

Vinnare av veckans tävling!

Jag har väl aldrig varit med om så många bra motiveringar! Homoäktenskap, Schizofreni, Plastikkirurgi och hemliga brödraskap har insinuerats som om detta vore expressens "kändissida". Jag är impad av hur Madde lyckades pricka in männens arbetsområden (politiker och privatpolis) trots att hon inte visste vilka de var!

Det obestridda vinnaren är dock Kalle som visar prov på hur galet allmänbildad man blir när man studerar till präst på Uppsala universitet!

Här kommer hans "försök" som han kallar det:
"Till vänster har vi Daniel Craig, senaste bond-skådespelaren. Till höger står Vladimir Putin, tidigare rysk president. Daniel Craig har spelat rysk forskare i filmen/serien Archangel, och herr Putin är ju som bekant därifrån... Annan koppling - Putin spelar numera bakom kulisserna i ryska parlamentet, medan Craig spelar framför kulisserna ;)"

Varken KGB eller Bond skulle kunna ha bättre koll på sin omvärld än du, Kalle!
Det är med stolthet i hjärtat som jag tänker på att vi ska bli kollegor!

Gammalt är äldst

Det var en solig och vacker dag när Skurt och Babsan skulle gå på Kalas. Babsan satte på sig sina finaste örhängen och Skurt hade en stilig svart keps dagen till ära...


Man undrar ju bara vad denhär mamman heter... Hennes moderskänslor verkar det ju iallafall inte vara något fel på!


Och med tanke på att jag är tillsammans med Plupp är det kanske inte så konstigt...


...om jag vänstrar lite när männen har sån glödande blick...


Som ni ser hittade vi en väldig massa snygga bilder när vi sökte igenom våra fotoalbum efter bilder på oss från de senaste sju åren!

Än så länge har inte rätt svar givits på veckans personer!
Kom igen och kämpa lite nu då!

Veckans bildgåta

Inte heller denna vecka får ni gissa på en inzoomad bild, utan ni får istället till uppgift att berätta för mig vad dessa båda herrar heter (den ena lär väl va lätt iallafall =) och sedan berätta för mig vilken deras relation är. Att skriva att de är varandras doppelgänger räcker inte, för det kan vi ju alla se!

Man 1                             Man 2

Påhittet och ihopklippningen av bilderna står Emelie för

Rätt svar och bästa motivering presenteras på tisdag!
LOVE

Seven years, stuck on my eyes

2001
Lägret då det skulle sovas i bokhyllor, rivas ner gardinstänger och Niclas hotade att tvätta toaletten med Eriks tandborste... Men så blev vi ju tillsammans också! Men inte på läget... och inte med Niclas förstås... eller Erik kanske lite...


2002
Konfirmander jagades i italien, vi gick på Kalas och färgade hår.


2003
Lockarna
klipptes av detta år då vi var samboende på två adresser


2004
Zillerthal
gjordes osäkert, båt köptes och vi undkom en tsunami med nöd pch näppe.

2005
50 rosor böt ägare, piraterna satte skräck i havet och vi gosade med katter. (Vi åt dom inte!)


2006
Vi gick på TheDarknesskonsert, hade resfeber och bytte ringar i Thailand.


2007
Det åts äckliga taizéfrukostar, gosades med hundvalpar och kräftskivades.


2008
Började fint med nyårskalas som följdes av bergsgetteregyptenresa och sommarmys.



Detta inlägg blev kanske lite sliskigt, men jag räknar med att ni överlever eftersom ni tycker så mycket om oss... eller för att vi gör oss så bra på bild!

RSS 2.0