Hemma igen!

Så var resan slut för denna gång, och det är bara att ställa om kroppen 40 grader till 10- istället för 30+. Här kommer iallafall en liten sammanfattning av vad vi gjorde under vår ouppkopplade tid i Yasawatrakten.

Seglade på en stor båt


Såg tuffa fiskar







Och andra djur...



Dessutom kajakade vi till en egen strand


och testade scubadiving.


Vi gick också uppför ett berg till en grymm utsiktsplats och hälsade på i en liten by och massa annat, men dom bilderna finns i andra kameran så jag orkar inte styra upp dom.

Simma lugnt till nästa gång!

Hongkong, Baby!

Vi har landat i Hongkong och n[tt v[rt hotell utan bekymmer, nu ska vi ut o gora stan!
Ses imorgon!
Pusspuss

Tillbaka i civilisationen!


Vi har haft tio fantastiska dagar i yasawatrakten där internet inte slagit igenom, varmvatten är en bristvara och elektriciteten stängs av nattetid (om den alls finns). Nu sitter vi i vårt fantastiskt lyxiga rum å Tanoa och ska snart gå ner för att äta middag. Några av tangenterna å min data har slutat funka (kanske å grund av sand) och därför skriver jag inte så långt utan berättar mer när vi kommer hem (eller om det blir väntan å flyg i Hongkong).

Om allt går som det ska landar vi klockan 21.10 den 14e (fredag kväll alltså) vårt flightnummer är BA 784 och vi flyger från Heathrow med Brittish airways. Skriv gärna en kommentar och smsa Eriks mobil (som vi sätter å när vi når Heathrow) om ni vill komma och hämta oss å Arlanda så vi vet! Erik hälsar att han vill va med å innebandyn lördag morgon!
Stora kramar till er därhemma!
Helena o Erik


Ojojoj!

 

Vi har det sjukt bra härborta, men eftersom vi ska ut på en segelbåt imorgon prioriterar vi att gå och lägga oss istället för att skriva ett långt inlägg om allt. Vi har iallafall sett första soluppgången i världen 2011, simmat med hajar och seglat katamaran sen vi skrev sist.

 

Som ni förstår är det inte särskilt synd om oss!

 

Om vi hinner ladda upp bilder kommer ni se en på hajen och katamaranen, annars visar vi när vi kommer hem!

Stora kramar till er allihopa.

Helena o Erik


RSS 2.0