Vuxenhet för 449 kronor på Din Sko

Jag har blivit tvungen att inse att mina allra käraste sneakers måste få dra vidare till de sälla jaktmarkerna. In i det längsta har jag försökt ignorera diverse småhål och plastbitar som lossnat, men nu är det nog. Tygskon sitter inte längre fast i sulan och det blir kallt om hälarna.


Eftersom Din Sko inte hade några snygga sneakers och jag dessutom insett att jag kanske borde ha ett par respektabla skor nu när jag snart ska ut på församlingspraktik igen satsade jag på nåt snyggt, blankt och svart.

Detta om något borde väl sänka min bohemstatus för alltid, Marcus?

Kommentarer
Postat av: Marcus

Nä, det kommer inte att sänka din bohemstatus, Det kommer bara att se konstigt ut när du blandar Bohemstil med dom stövlarna! :) En sak jag bara inte hajar riktigt är varför du har så mkt emot din bohemstil... Fattar verkligen inte. Snygga skor föresten. Ser ut som något Mary Poppins skulle kunna ha!

2009-09-28 @ 23:35:05
URL: http://blogg.aftonbladet.se/rabulisten
Postat av: Emelie

Snygga skor, du är en riktig KVINNA!

2009-09-29 @ 02:03:57
URL: http://wackywombat.blogg.se/
Postat av: helena

Marcus: Hahah =) Jag får väl köpa lite businesskläder så det matchar då! har faktiskt redan införskaffat ett par tajts för jag har insett att baggy jeans inte funkar så bra till stövlar! Inte för att jag har nåt emot bohemer, jag tycker bara inte att jag är särskilt bohemisk ;)



Emelie: Oj, ja, jag tänkte inte på det, men jag har ju faktiskt prickat in en av SOLOS kvinnomarkeringar =) Men jag tycker iförsig att Erik skulle va hemskt stilig i dom också... om han bara kunde klämma ner fötterna i dom =)

2009-09-29 @ 09:29:01
URL: http://schoolingbannerfish.blogg.se/
Postat av: Marcus

Tja, Eriks Frodo fötter går nog inte ner! ;)

2009-09-29 @ 20:42:24
URL: http://blogg.aftonbladet.se/rabulisten

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0