Skålar och Ålar

Så kan helgen sammanfattas.

Ålandet sker frekvent i ett av våra akvarium. Två söta ålbebisar fick flytta in där i fredags. De har svincool teckning, typ som boaormar. För att inte Julia ska vägra besöka mig igen får ni även se en bild där man ser att de har morrhår. Inga ormar här inte =)


Skålades gjorde det både i lördags och i söndags. I lördags natt var objektet för firandet som sagt Linéa som från och med nästa vecka har en madrass att erbjuda i London. I söndags var festobjektet min kära Farmor som, förutom att ha erbjudit alla oss barnbarn all sin tid och kärlek, fyllde 85 år.


Släkten var lite decimerad på grund av att två av barnbarnen befinner sig på andra kontinenter, men vi firade så gott vi kunde ändå. Trots farmors försäkringar om att något kalas "minsann inte alls var nödvändigt"´.

Vi lyssnade inte på henne och hon verkade vara vid gott mod trots firandet!

Kommentarer
Postat av: Karin

En så'n härlig bild!



Och vilken pigg och glad 85-åring!

2009-09-08 @ 22:26:53
Postat av: Ida

Håller med Karin om att det var en väldans härlig bild :)



Jadu, man kan ju fråga sig hur det gick till när han blev biten.. Hehe. men jag tror det var mest hästen som trodde Henrik ville mer än att klappa när han gjorde just det, klappa ;) Rumpan såg nog riktigt smaskig ut!



Jo och angående på torsdag när vi ska åka hem igen så måste vi nog åka direkt till Arlanda. Vi ankommer till Sthlm C 18.45 och ska åka flyget hem 21.25 så det känns säkrast åka direkt till ARlanda. Men om du har tid och vill komma dit och ses en kortis så vore det ju skoj. Förstår dock om det känns lite tjorvigt och kanske långt att ta sig dit för en snabbis :)

2009-09-09 @ 00:22:03
URL: http://storasysteryster.blogg.se/
Postat av: Helena

Ida och Karin: Kolla på råmaterialet, klart att bilden blir härligt =)

2009-09-09 @ 07:49:34
URL: http://schoolingbannerfish.blogg.se/
Postat av: Pappa

Korallormar. Definitivt.

2009-09-09 @ 09:35:41
Postat av: Agneta

En fantastisk god förebild och medmänniska. Å det bästa av allt är att det är just er farmor. Hon tycks trivas gott av att bli omkramad av sina barnbarn.

2009-09-10 @ 22:09:39
Postat av: Emelie

Vad söt hon är våran farmor! Ge henne en kram från mig nästa gång ni ses. Och hälsa grattis till Robban, Jenni och lillgrabben!

2009-09-12 @ 13:41:24
URL: http://wackywombat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0