Pinsamt på Palms II

Vi beslöt oss till syvende og sisdt för att återvända till Palms båt och bygg, trots den pinsamma plank-episoden. Behovet av golvlister var helt enkelt större än vårt behov av att inte bli förnedrade.

Och än en gång förnedrade vi oss.

Vi lyckades visserligen hitta eklister som liknade de golvlister vi redan har i lägenheten. Vi lyckades mäta upp dem så att vi hade sammanlagt 25 meter och vi lyckades tejpa ihop dem så det skulle bli lättare att bära.

Sen kom en av butiksbiträdena och hjälpte oss med kvitto och frågade lite skämtsamt om vi nu var säkra på att vi fått rätt, vilket vi förstås var. Så bar vi hem alltihop och kämpade för att få upp det genom trapphuset eftersom de var för långa för hissen.

Vi lägger listerna på golvet i vardagsrummet när vi äntligen fått in dem í lägenheten och Erik hämtar en brädstump av golvlisterna som vi lagt i de andra rummen för att jämföra färgerna mot varandra. Ekträ kan nämligen ha ganska många nyanser.

Nyansen är helt rätt.
Men vi inser att vi köpt foderlist istället för golvlister.

Vi skulle förstås ha kunnat låtsas som att det var våran plan. Vi kunde ha bytt ut alla dörrfoder istället för att lägga lister vid golvet. Men. Det gjorde vi inte. Istället gick vi tillbaka till Palms, visade upp vår okunnighet ännu en gång och fick med oss 25 meter golvlist hem i utbyte mot foderlisterna.

Skönt iallafall att vi nu har eklister i alla rum så vi kan vänta med att återvända till Palms under den närmaste framtiden. Förhoppningsvis har personalen bytts ut, eller åtminstone glömt bort oss, när vi ska dit nästa gång...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0